KAKO LAHKO SODELUJEM?

Kako lahko sodelujem

 

 

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA

Pobuda Pripelji srečo v službo, ki jo organizirata Slovenska kolesarska mreža in Urbanistični inštitut Republike Slovenije poteka od 14. maja do 8. junija 2018. Nagradna igra v okviru pobude poteka preko spletne strani www.pripeljisrecovsluzbo.si.

 • 1.

  Kdo lahko sodeluje?

  Pobudi se lahko pridružijo posamezniki ali kolesarske trojke - po trije sodelavci, prijatelji, družinski člani, skratka vsi, ki sodelujejo kot ekipa in bodo za pot na delo v času trajanja akcije uporabljali kolesa.
  Registracijo lahko opravijo posamezniki ali predstavniki trojk starejši od 15 let. Mlajši udeleženci v pobudi lahko sodelujejo, vendar morajo registracijo zanje opraviti njihovi starši oz. skrbniki.
  Iz enega podjetja ali organizacije lahko sodeluje več posameznikov ali več ekip. Kot kolesarska trojka lahko sodelujejo tudi zaposleni iz različnih podjetij. Pomembno je, da je ekipa združena v skupnem prizadevanju, da za svojo obliko mobilnosti uporablja kolo namesto avtomobila.

  Vsak posameznik ali ekipa trojk, ki izpolnjuje pogoje, se uvrsti v žreb z enim koledarjem. Vsak posameznik se lahko registrira samo enkrat oziroma sodeluje samo v eni trojki.

 • 2.

  Način sodelovanja

  Posamezniki ali trojke se registrirajo na spletni strani www.pripeljisrecovsluzbo.si ter sprejmejo pogoje in pravila sodelovanja v nagradni igri. Na vpisani elektronski naslov bo posameznik ali ekipa prejemal vsa pomembna obvestila povezana s tekmovanjem.

 • 3.

  Ključni datumi

  Uradni pričetek pobude v letu 2018 je ponedeljek, 14. maj 2018.
  Pobuda traja štiri tedne in sicer od ponedeljka, 14. maja do petka, 8. junija 2018.
  Koledarji se lahko preko spletne strani izpolnjujejo do ponedeljka, 11. junija 2018 do 16 ure.
  Žrebanje nagrad bo potekalo v sredo, 13.junija 2018.
  Pobuda se zaključi 15. junija s podelitvijo nagrad.

 • 4.

  Izpolnjevanje koledarja

  Po prijavi posameznika ali ekipe bo na spletni strani pod izbranim uporabniškim imenom in geslom vsem članom ekipe na voljo dostop do koledarja za čas trajanja akcije, v katerega lahko vpisujejo svoje podatke. Zaželeno je, da se prijavite čim prej in prekolesarite čim več koledarskih dni.

  Letos omogočamo tudi papirnato verzijo koledarja.

 • Če ste se odločili, da letos oddate tiskano obliko koledarja, morate poskrbeti, da na navedeni naslov prispe do roka oddaje. Pri žrebanju bodo upoštevani vsi koledarji, ki bodo prispeli do ponedeljka, 11. junija 2018 do 16 ure.

  Naslov za pošiljanje: Urbanistični inštitut Republike Slovenije, Za žrebanje Pripelji srečo v službo, Trnovski pristan 2, 1000 Ljubljana.

  Izberite

  • Plus ko ste za prevozno sredstvo uporabili kolo za celo ali vsaj del poti.
   Prosimo, vpišite tudi število prevoženih kilometrov.
  • Minus ko bi lahko uporabili kolo, pa ste izbrali drugo prevozno sredstvo
  • O ko niste uporabili nobenega prevoznega sredstva oz. bili v službi (bolniška, dopust, prost dan, tudi vikend)

  Če ste se projektu priključili kasneje, za pretekle datume uporabite krogec (ničlo).

 • 5.

  Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

  Število prekolesarjenih kilometrov ne vpliva na sodelovanje v nagradni igri.
  Kriterij za glavno nagradno žrebanje je zbrati več kot polovico plusov v primerjavi z minusi za celotno ekipo oz. za posameznika, v kolikor je v kampanji registriran, kot posameznik – torej več kot 50 odstotkov prekolesarjenih dni.
  Za sodelovanje v žrebu mora vsak od članov trojke prekolesariti vsaj tri kolesarske dni.
  Udeleženci se lahko k pobudi priključijo po pričetku, vendar najkasneje po dveh tednih akcije (najkasneje torej 28. maja 2018).
  Pogoj za sodelovanje v žrebu je tudi, da udeleženci najkasneje do 11. junija 2018 do 16h oddajo v celoti izpolnjen koledar. Za izpolnjene podatke na koledarju se šteje, da je za vse udeležence za vsak dan vpisan plus, minus ali krogec (ničla).

 • 6.

  Za konec

  Žrebanje nagrad bo potekalo v sredo, 13. junija 2018. Vodila ga bo tričlanska komisija. Rezultati in posnetek žreba bodo objavljen na spletni strani. Izžrebani udeleženci bodo obveščeni tudi po elektronski pošti.

   

 • 7.

  Varovanje osebnih podatkov

  Sodelujoči dovoljujejo objavo imena ekipe ter imen in priimkov članov ekipe na spletnih straneh www.pripeljisrecovsluzbo.si, poleg tega pa v primeru prejema nagrad tudi v ostalih sporočilih in zapisih o projektu. Celotno besedilo soglasja o zbiranju in varstvu osebnih podatkov se nahaja tukaj.

   

 • 8.

  Več informacij

  Za dodatne informacije pišite na e-naslov: info@pripeljisrecovsluzbo.si.

   

POKROVITELJI NAGRAD

close

Organizator kampanje:

Urbanistični inštitut Republike Slovenije
Trnovski pristan 2, p.p. 4717, SI-1127 Ljubljana

Kampanja Pripelji srečo v službo poteka pod okriljem evropskega projekta Bike2Work. Več informacij o projektu je na voljo na www.bike2work-project.eu.

Splošne informacije in varstvo podatkov:
info@pripeljisrecovsluzbo.si

Tehnična podpora:
Marko Lampret, marko@lampret.net