Bohinj apartma

Bohinj je popolna destinacija za oddih skupaj z vašimi najbližjimi, kjer se uresničijo vaše sanje. Bohinj apartma vam ponuja priložnost, da svoje dni preživite povsem po svoje. Bohinj apartma, ki se nahaja v apartmajskih hiškah Alpik, se nahaja na izjemni lokaciji, obkroženi z neokrnjeno naravo v bližini Bohinjskega jezera. Bohinj je priljubljena destinacija iz več razlogov, saj ponuja naravne lepote, gostoljubne domačine, vse potrebne storitve in dodatne možnosti za dopustnike.

Bohinj apartma predstavlja najboljšo izbiro za vaš oddih. Bohinj apartma je primeren tako za mlade pare, družine kot starejše osebe, zato se ne morete zmotiti s svojo izbiro. Njihova lokacija vam omogoča, da se umaknete od vrveža in motečih dejavnikov, hkrati pa ste dovolj blizu vsega, kar potrebujete za sanjski dopust. Uživajte v svežem gorskem zraku, raziskujte različne poti in odkrijte tudi bolj zahtevne kotičke v našem okolju. Vse to vam nudi Ukanc – Bohinj apartma s svojo okolico vas bo takoj očaral.

Bohinj apartma

Rezervirajte svoj Bohinj apartma in doživite nepozabno doživetje.

Raznolikost za vse okuse

Bohinj apartma je zasnovan tako, da zadovolji različne okuse in potrebe obiskovalcev. Ob najemu imate možnost izbire celotnega paketa doživetij, ki vključujejo tudi razvajanje vaših brbončic, nego telesa in duha ter številne aktivnosti, ki bodo zagotovo odpravile dolgčas. Bohinj apartma ponuja raznolike možnosti tako za tiste, ki si želijo mirnega oddiha, kot tudi za tiste, ki si želijo aktivnega in raznolikega dopusta. Pridite torej v Bohinj, apartma po vaši meri vas že čaka.

Notranja oprema apartmajev

V prijetnih hiškah ob vznožju gora vam je na voljo sedem apartmajev, ki se ponašajo s čudovito notranjo opremo v prepoznavnem alpskem slogu. Les ima poseben pomen v naši tradiciji, in njegova prisotnost v vsakem apartmaju ustvari edinstveno vzdušje. Bohinj apartma se tako odlično vklaplja v lokalno okolje, obenem pa je med najlepšimi in najbolje opremljenimi apartmaji v široki okolici.

Sodobno udobje v tradicionalnem okolju

Poleg tradicionalnega okolja nudijo tudi sodobne udobnosti, kot so brezplačna internetna povezava, televizija in še več. Vse to ustvarja občutek, kot da bivate v luksuzni gorski koči. Želijo, da doživite pravo pravljico, kakršno lahko ponudi samo Bohinj. Apartmaji so odlična izbira za tiste, ki si želijo kakovosten in sproščujoč oddih z družino ali prijatelji, daleč stran od mestnega vrveža.

Odlična izhodiščna točka za raziskovanje okolice

Ena od velikih prednosti apartmajev v Bohinju je njihova odlična lokacija. Bohinj apartma se nahaja na točki, ki je idealno izhodišče za raziskovanje čudovitega okoliša in omogoča večurne ali celo enodnevne izlete. Ali ste ljubitelj hribolazenja? Bi radi najeli čoln in uživali na jezeru? Ali pa preprosto želite uživati v miru ob svežem zraku in zvokih narave? Ne glede na vaše želje, če se odločite za Bohinj, vam apartmaji ponujajo več kot le prenočišče. Bohinj apartma je odlična izhodiščna točka za raziskovanje okolice, kamor se lahko odpravite kadarkoli.

Bohinj apartma

Vaša priložnost za sprostitev in pustolovščine v enem.

Prilagodljivost za različne okuse

Ker smo vsi različni, je Bohinj apartma zasnovan tako, da zadovolji najrazličnejše okuse. Ob najemu lahko izberete celoten paket doživetij, ki vključuje razvajanje brbončic, nego telesa in duha ter različne aktivnosti, tako da vam zagotovo ne bo dolgčas. Ne glede na to, ali iščete mir ali pestro aktivno izkušnjo, vam apartmaji v Ukancu nudijo številne možnosti. Preprosto preverite pakete in zagotovo boste našli tistega, ki ustreza vašim željam. Pridite v Bohinj, apartma, prilagojen vašim željam, že čaka.

Bogat nabor aktivnosti in sprostitve

Ne glede na to, kako aktivni radi ste med dopustom, Bohinj apartma vas nikoli ne bodo razočaral. V Ukancu vas pričakujejo apartmaji, ki vam bodo nudili zaslužen počitek po vseh aktivnostih, ki jih ponuja naša čudovita okolica: pohodništvo, kolesarjenje, ribarjenje, čolnarjenje, kopanje, smučanje, wellness storitve in še veliko več. Vabljeni v raznolik in nepozaben Bohinj, apartma, ki ga boste najeli pri nas, pa bo vaše udobno zatočišče po vsakem še tako napornem ali vznemirljivem dnevu.

Apartma A1 duplex z eno spalnico in balkonom je idealen za družine, saj lahko sprejme največ 2 odrasla in 1 otroka, ki je star do 13 let. Ponuja številne ugodnosti, kot so brezplačno parkirišče, brezplačen hiter WiFi za delo na daljavo, certifikat Slovenia Green za okolju prijazno nastanitev in možnost letališkega prevoza (doplačilo). Apartma ima balkon, centralno ogrevanje, rekuperacijsko prezračevanje, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim prostorom ter udoben kavč s televizijo v drugem delu. Prav tako ima svojo zasebno kopalnico s prho. Prostori so sodobno opremljeni z alpskim pridihom, kar ustvarja prijetno domače vzdušje. Z balkona lahko uživate v čudovitih razgledih na Vogel in Triglavski narodni park.

Kolesarjenje v Bohinju – raznolike možnosti za vse kolesarje

Bohinj je odlična destinacija za preživljanje počitnic s kolesarjenjem. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kolesar, boste v Bohinju našli primerno kolesarsko pot. To območje ponuja več poti, namenjenih ljubiteljem kolesarjenja, ki vas bodo očarale s čudovitimi razgledi na neokrnjeno naravo in lokalne znamenitosti. Prav tako je enostavno najti izhodišča za kolesarske ture po vsem Bohinju, tako da se lahko pridružite turi, ki vam najbolj ustreza.

Samostojno ali vodeno kolesarjenje v bohinju?

Bohinj ponuja številne kolesarske poti, primerne za različne stopnje izkušenj. Ne glede na izbrano pot lahko pričakujete osupljive razglede, ki jih ponuja Bohinj. Vprašanje, ali se odločiti za samostojno ali vodeno kolesarjenje, se pogosto postavi, še posebej med tistimi, ki niso izkušeni kolesarji. Vendar pa ima vsaka možnost svoje prednosti in slabosti.

Najlažje ture so dobro označene. Za takšne poti pogosto ni potrebna vodena tura, čeprav mnogi uživajo v spremljavi vodiča, ki med vožnjo deli zanimive informacije o naravi in okolici. Za zahtevnejše kolesarske poti v Bohinju pa so vodene ture še posebej priporočljive. Lokalni vodniki bodo razkrili skrite kotičke, ki jih sami morda ne bi odkrili. Seveda pa je osvajanje težjih kolesarskih poti samostojno mogoče, pri čemer je ključno, da ste dobro pripravljeni in opremljeni s potrebno kolesarsko opremo, ki si jo lahko tudi izposodite.

Kolesarjenje do slapu Savica

Slap Savica je morda najbolj prepoznaven slovenski slap, zato ga mnogi imenujejo kar “najbolj znan slovenski slap.” Kolesarjenje do slapu Savica iz Ukanca v Bohinju je razmeroma kratka in prijetna aktivnost, saj pot do njega meri približno 4 km in traja manj kot pol ure. Kljub relativno kratki razdalji pa kolesarji med potjo premagajo precej nadmorske višine.

Bohinj apartma

Apartmaji, ki se ponašajo z alpskim šarmom.

Slap Savica ima posebno značilnost, saj izvira iz jezer, ki se nahajajo v Dolini Triglavskih jezer. Eden izmed najbolj zanimivih elementov tega slapa je, da se že pod površjem razdeli na dva dela in nato priteče ven na površje. Ob poti do slapa Savica lahko opazujete tudi pokopališče iz prve svetovne vojne, kjer so pokopavali vojake, ki so izgubili življenje na soški fronti.

Raziščite Bohinjsko kolesarsko pot

Bohinjska kolesarska pot je priljubljena kolesarska trasa, ki prečka Spodnjo in Zgornjo Bohinjsko dolino. Večina kolesarjev začne to pot v kraju Bohinjska Bistrica, čeprav se lahko nanjo vključite tudi v Ribčevem Lazu, ki je dostopen iz Ukanca ob Bohinjskem jezeru.

Celotna krožna pot meri približno 20 km in traja povprečno uro in pol, vendar je razdaljo mogoče prilagoditi glede na vaše izkušnje in želje. Kolesarska pot Bohinj je primerna za kolesarje vseh stopenj, vključno z začetniki in otroki. Večinoma poteka po asfaltiranih cestah, kar omogoča uporabo različnih vrst koles.

Med kolesarjenjem po tej poti lahko obiščete različne zanimive točke, kot je Muzej zgodovine Bohinja, ali pa si ogledate bohinjske toplarje, značilne kozolce za sušenje sena, ki so prepoznavni simbol te regije. Poleg tega vas bo pot vodila na razgledno točko Peč, s katere boste lahko občudovali osupljive poglede na Bohinjsko jezero v vsej njegovi naravni lepoti. Ta kolesarska pot vam ponuja edinstveno priložnost za raziskovanje čudovitega Bohinja na dveh kolesih.