NLP praktik

Vsi vemo, da nas vsako dnevni stresi, skrbi in razne okoliščine, lahko vržejo iz našega ravnovesja in v nas ustvarijo težko energijo, ki je s sproščanjem in meditacijo včasih ne gre odstraniti. NLP praktik vam bo pri tej težavi pomagal in spremenil vaše življenje z novimi tehnikami, ki jih boste lahko začeli uporabljati takoj.

Ker se ta napetost kaže tudi navzven, lahko to povzroči toksične odnose v poslovnem življenju, sploh če ste vodja ali direktor podjetja. Zato je treba to energijo čim prej prekiniti, saj v nasprotnem primeru začnete živeti v tem začaranem krogu, kjer se vam zdi, da je vse dobro, ampak vi ste ujeti v energiji, ki jo čutijo tudi ljudje okrog vas.

Zato vam danes predstavimo pomoč, ki vam bo odprla popolnoma nov pogled na življenje in vam pokazala ključ, ki ga skrivate v sebi, da ga boste znali tudi uporabiti.

Kaj je NLP praktik?

NLP praktik je tečaj, ki vam bo ponudil tehnike praktične psihologije in katerega se dandanes uporablja že v:

 • medicini,
 • športu,
 • šolstvu/ izobraževanju,
 • v podjetništvu in več.

NLP bo pomagal vsem, ki želite optimizirati delovanje svojega uma; biti vrhunski na različnih področjih; ki želijo več potenciala uporabiti zase ter za cilje, ki jih imajo pred seboj.

Na tečaju se boste naučili, kako upravljati svoje misli, občutke ter kako bodo vaši občutki vplivali na vaše vedenje. Vedenje pa nato vpliva na rezultate, ki jih boste dosegali v svojem življenju. Na tečaju NLP praktik boste pridobili tudi orodja ter tehnike, za uspeh v svojem življenju, ki jih boste lahko začeli takoj uporabljati.

Ljudje, ki so uspešni, pa naj si bo to na poslovnem ali osebnem področju, imajo nekaj skupnega in to so miselni in besedni vzorci ter strategije, ki jih neprestano vodijo k zastavljenim ciljem, sanjam ter željam.

Brez skrbi, tudi vi se tega lahko naučite!

Za katera področja NLP praktik prinaša spremembe?

Kadar se odločite za delavnico NLP praktika, to pomeni, da ste naredili korak v pozitivni smeri in korak za svoje zdravje in mirno notranjost. NLP praktik delavnica vam bo prinesla spremembe na vseh področjih, kjer želite!

Resnično?

Da! S priučenimi tehnikami in načini lahko ustvarite harmonijo v odnosu do sebe, svoje okolice, zaposlenih, sosedov in podobno. Ko boste vi spremenili vzorec, se bodo prav tako osebe okrog vas spremenile, saj ne boste več privlačili slabe energije in grdih misli, temveč pozitivo in dobro počutje.

Če torej želite zrasti oz. spremeniti področja:

 • kariere,
 • financ,
 • komunikacije,
 • bivalno in delovno okolje,
 • osebno rast,
 • zdravje in
 • hitreje doseči svoje cilje ter se pri tem zabavati, je začetni tečaj NLP praktik pravi odgovor za vas.

Zakaj izbrati NLP praktik?

Vprašajte se, ali znate svoje notranje želje in cilje izraziti navzven oz. jih videti in začutiti, da greste v pravo smer. Si postavite cilje, nekaj začnete in nato hitro odnehate? Odnehate na poti do cilja ali ne znate uporabiti misli do tega, da bi se načrtno usmerile k vašim ciljem?

Namreč veliko ljudi ima notranje omejitve in priložnosti ne vidijo in jih zato tudi ne dobijo.

Delavnica vas bo pripeljala do tega, da spoznate svoje nezavedne vzorce ter sidra, ki vas ovirajo pri doseganju želenih rezultatov in jih spremeniti. Ob tem boste spremenili svoja dosedanja omejujoča prepričanja, hitro odpravili strahove, ki ne koristijo nikomur ter se naučili strateško načrtovati svojo prihodnost.

Program vas bo vodil do tega, da boste postali praktik, kar vam bo pomagalo, da vidite, kam v svojem življenju greste in kako do tja priti.

Glavni cilj tega programa pa seveda je, da spremenite svoje življenje na boljše, da postanete boljši vodja, boljši delavec v podjetju, boljši partner ali starš.

Za tem, da postanete boljša verzija sebe, ne stoji nihče drug kot samo vi sami! Delajte na sebi in se počutite odlično v svoji koži. To je pomen vašega življenja, da uživate, rastete, se razvijate in spoznavate ta svet, v katerem živite in ki je tako lep, da ni pravih besed, ki bi ga dovolj lepo opisale.

Če delate na delovnem mestu, ki vam je v breme, pod nobenim pogojem ne uživate in vam je velika muka stopiti v poslovno stavbo ali na samo delovno mesto, vedite, da je tukaj treba nekaj spremeniti. Bodisi je tukaj odnos do dela, vaše mišljenje ali energija, s katero na to delovno mesto vstopate. Saj vedite, da to energijo čutijo prav vsi in da z njo privlačite temu enake osebe.

Tako se cel čas vrtite v tem istem krogu in niste zadovoljni z izidom.

Zato spremenite misel, določite svoj cilj in strumno korakajte proti njemu z veliko željo po izboljšavi. Verjemite, še prehitro se bodo stvari začele spreminjati.

V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj glede NLP praktika so vam z veseljem na voljo.