Prodaja avtodomov

Avtodomi so postali prava ikona prestižnega preživljanja počitnic, dopusta ali vikend izletov. Prodaja avtodomov je dandanes že tako razširjena, da je treba biti pozorni na to, kaj želite imeti in se ne pustiti vsiljivim prodajalcem, ki vam prodajajo samo številke.

Nakup in prodaja avtodomov obsegata profesionalno svetovanje, predstavitev vseh funkcionalnosti in uporabnost izbranega avtodoma, ter izdelava ponudbe, ki se uredi glede na vaše želje in potrebe.

Pri podjetju Carthago vam bodo njihovi svetovalci prijazno razložili in pokazali vse vaše možnosti, skupaj z ugodno rešitvijo za vaš problem.

Prodaja avtodomov tudi preko podjetja

Kadar bi želeli v nakup avtodoma in iščete ugodno rešitev, lahko nakup opravite prav tako preko svojega podjetja. To vam omogoča ugodnejši nakup ter seveda interno souporabo avtodoma med sodelavci. To vam bo omogočilo cenejše počitnice, dopustovanje ali prijetne izlete v odlični družbi.

Seveda se za vas lahko uredi ugodno financiranje, obenem pa imate na voljo tudi podporo, svetovanje ter urejene redne servise pri samem podjetju Carthago.

Svetovanje in dolgoročna uporaba

Ko se boste podali v nakup enega izmed njihovih luksuznih avtodomov v ponudbi, vam zagotovimo, da ne boste razočarani. Zraven odličnih ugodnosti, cenovnih rešitev, profesionalnega svetovanja ter zagotovljene dolgoročne garancije, so vam ob kakršnem koli dvomu, vprašanju, ali pomoči na poti, njihovi svetovalci zmeraj na voljo.

Če boste svoje delavce ali sodelavce razveselili z razkritjem in jim omogočili souporabo avtodoma, boste postali ena velika družina, bogata za luksuzen, kompakten in izjemno uporaben avtodom.

Prodaja avtodomov – ker si zaslužite najboljše!

V ponudbi podjetja Carthago boste našli oz. vam bodo predstavljeni najboljši avtodomi, ki v sebi združujejo najprestižnejše počitniško vozilo, ki vam bo dalo:

 • pridih razkošne ekskluzivnosti
  na voljo so vam notranjosti, ki so zasnovane iz strani oblikovalcev in mojstrov opremljanja, ki leta in leta stremijo k izboljšavam in se posvetijo misli na prelomno točko, ki jo naredijo kupci v svojem življenjskem slogu. Tako se ustvarjeno bivalno okolje prijetno zliva s potrebami kupca.
 • Prikupna razporeditev luksuznega pohištva
  Ob vstopu v interior avtodoma, vas bo navdihnil umirjen ambient in imeli boste občutek, kot bi vstopili v hotelsko preddverje. Avtodom v svoji notranjosti skriva prostorno dnevno sobo, ki ob večerih postane, ob soju luči, mističen in romantičen prostor za druženje. Jedilni prostor, v katerem kraljuje velika jedilna miza ter udoben kavč; kopalnica z WC-jem ter velik prostor v zadnjem delu, namenjen shranjevanju.
 • Prostor za shranjevanje živil
  vsi vemo, da je lahko pri avtodomih problem ravno premalo prostora za shranjevanje raznih stvari. No, prodaja avtodomov Carthago je ustregla zahtevnim kupcem in uredila dvonadstropno klet z višini 78 cm, v katero lahko brez skrbi shranite vse potrebne stvari, živila in podobno. Večji avtodomi vsebujejo prav tako integrirano garažo, kjer lahko shranite kolesa, skuterje, supe in podobno.
 • Odličen varnostni sistem
  Avtodom je primeren za vse voznike, saj je napredna tehnologija poskrbela za kar nekaj dovršenosti, ki jih namesto vas opravi vozilo samo. Ob tem pa ima odlične varnostne sisteme: ABS, ASR, ESP, varnostne blazine, sofisticirana elektronska blokada motorja, kabina se popolnoma prilagodi specifikacijam voznika, žarometi pa ponujajo kar 100 % vidljivost v vseh vremenskih razmerah.
 • Enostavno upravljanje avtodoma
  Vozilo nudi odlično stabilizacijo na cesti in vam pomaga ob vseh težkih trenutkih, kot so na primer parkiranje, vzvratna vožnja, mokro ali polzko cestišče, pomoč pri speljevanju na hribu in podobno.

Verjemite, vsak tako izkušen kot neizkušen voznik avtodoma bo užival že ob sami vožnji Carthagovih vozil. Mislim pa, da nam ni treba poudarjati, kako je s počitnikovanjem, saj bi bilo že vse skupaj preveč sladko. Enostavno nimajo primerjave!

Kaj pričakovati ob nakupu avtodoma?

Prodaja avtodomov predstavlja vozila, ki so:

 1. vrhunske kakovosti in dajejo znak prestižnosti ter varnosti;
  ker je nakup avtodoma velika in pomembna odločitev, ki zahteva precejšnjo finančno naložbo, vam ponujajo avtodome, ki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti in varnosti.
 2. Izdelani v privlačnem dizajnu z drznostjo, lahkotnostjo ter svežino;
  zraven tehnične izpopolnjenosti vozila Carthago držijo svojo opazno eleganco ter futuristično lupino, ki znotraj skriva okusno opremo, z dodanimi lesenimi elementi ter sodobnim dizajnom.
 3. Bogato opremljeni za 100 % varno in udobno bivanje tekom dopusta, kjerkoli;
  Prostorni avtodomi vam bodo omogočili sproščeno bivanje v prikupno razdeljenem trupu, ki obsega: kuhinjo, kopalnico, spalne prostore ter del, ki je namenjen sprostitvi ob večerih. Na voljo so seveda avtodomi za 2 ali več oseb.

V vašem primeru, če želite razveseliti svoje sodelavce in jih popeljati na poskusno vožnjo ali na počitnice, potrebujete večji avtodom, v katerem lahko biva od 4-5 oseb. V ponudbi nova, letošnja vozila, ki so še dodatno dodelana in kar kličejo po pozornosti – vabljeni k ogledu.

Specialist, ki mu podaja avtodomov pri podjetju Carthago odlično leži, vam bo dal odlične informacije ter nasvete glede vožnje in same uporabe izbranega avtodoma. Zraven tega bo ta avtodom odličen življenjski partner, s katerim se boste lahko peljali kamorkoli. Avtodom vas bo s svojo zmogljivostjo odpeljal tudi na drug konec sveta. Kar pa je najboljše?

Uporabijo ga lahko tudi vaši sodelavci in si tako čez leto enostavno razdelite stroške vzdrževanja in ga pridno uporabljate. Pa veliko varnih kilometrov!