Promocijska darila

V podjetju Agaric si prizadevajo, da bi naša ponudba poslovnih in promocijskih daril bila čim širša in raznovrstna. V njihovi spletni trgovini vam ponujajo promocijska darila, ki so skrbno izbrana pri najboljših svetovnih proizvajalcih. Njihov cilj je zagotoviti široko paleto izdelkov, ki vključujejo tako cenejše možnosti za promocijska darila, kot tudi visokokakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk, kot so Macseis, Pininfarina in Forever, ki so primerni tudi za najzahtevnejše poslovne partnerje. Poleg tega želijo biti tudi ekološko ozaveščeni, zato imajo v njihovi ponudbi imamo poslovna in promocijska darila, izdelana iz eko materialov, ki so prijazna okolju in ljudem ter izpostavljajo filozofijo trajnostnega razvoja. Na ta način bo vaše podjetje izstopalo iz množice in se predstavilo poslovnim partnerjem kot trajnostno naravnano podjetje z zavezanostjo do okolja. Unikatna eko promocijska darila zagotovo bodo odigrala pomembno vlogo v vašem promocijskem gradivu in pomagala rasti vaši blagovni znamki.

Poslovna in promocijska darila po meri

V podjetju Agaric skrbno izbirajo poslovna in promocijska darila, ki vas bodo vedno postavila korak pred konkurenco. Podjetje Agaric že več kot 30 let pridobiva izkušnje na področju poslovnih daril in promocijskega materiala. Poleg tega zaupa v njih več kot 1000 podjetij v Sloveniji, Avstriji ter drugod po Evropi. Pri izbiri poslovnih daril si prizadevajo za svetovanje, ki se popolnoma ujema z vizijo vašega podjetja. Poleg tega nudijo kreativne in celovite rešitve, kot tudi ugoden tisk, gravuro ter personalizacijo poslovnih daril po meri. Njihova posebnost je tudi ročno izdelovanje unikatnih poslovnih in promocijskih daril. Kljub njihovi majhnosti so zelo fleksibilni in se maksimalno trudijo, da izpolnijo vse vaše želje in zahteve. Zaradi njihovih številnih kontaktov imajo pregled na celotno ponudbo promocijskih in poslovnih daril. Posebej priljubljena so njihova poslovna darila, znana kot košarice slovenskih dobrot. Njihove cene poslovnih daril so izredno konkurenčne.

Promocijska darila

Vaša blagovna znamka bo povsod prisotna.

Če vam manjka spretnosti pri pripravi promocijskega materiala, vas skrbi izbor barv, materialov, pisanje izvirnih posvetil ali oblikovanje unikatnih daril, ni razloga za skrb. Vse to lahko za vas naredimo oni. Na voljo so vam za vse, od začetne ideje do končne izvedbe. Lahko jim prepustite tudi skladiščenje, okrasno zavijanje in distribucijo. Izberite promocijski material, ki je inovativen, kakovosten in unikaten. Njihova ekipa strokovnjakov se bo potrudila, da bodo vaša pričakovanj in želje v celoti presežena ter izpolnjena. Zaupajte jim in pri podjetju Agaric bodo poskrbeli, da bodo poslovna in promocijska darila izboljšala odnose z vašimi poslovnimi partnerji. Na voljo vam je tudi svetovanje pri izbiri daril, ki bodo odražala sporočilo in vrednote vaše blagovne znamke. S tem boste prihranili denar, čas in ohranili svoje živce, saj bodo strokovno, hitro in kakovostno poskrbeli za vaše promocijske potrebe.

Navdušite svoje poslovne partnerje s prilagojenimi sporočili in izkušnjami

Ne glede na to, ali se odločite za prestižno, sodobno in tehnološko dovršeno darilo ali tradicionalno, klasično darilo s kančkom nostalgije soo prepričani, da boste s poslovnimi in promocijskimi darili podjetja Agaric svoje obdarovance presenetili in navdušili. Želijo vam omogočiti, da vaše podjetje raste in se razvija v skladu z vašimi cilji, zato se tudi oni neprestano izobražujejo, razvijajo, in rastejo. Zagotavljajo vam storitve in izdelke najvišje kakovosti. Unikatna promocijska darila, ki jih nudijo v podjetju Agaric, predstavljajo velik del uspeha vaše blagovne znamke.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri izdelkov, ki jih je mogoče popolnoma unikatno oblikovati in personalizirati z logotipom vašega podjetja, reklamnim sporočilom, zahvalo, motivacijsko mislijo in drugimi unikatnimi sporočili. Unikatna darila omogočajo povsem novo, personalizirano izkušnjo poslovnega obdarovanja. Promocijski material je pomemben del celostne grafične podobe vašega podjetja, zato je primerno, da se zasnovo, izbiro in oblikovanje tega prepusti strokovnjakom.

Promocijska darila

Praktična in uporabna darila za vsakdanjo uporabo.

Osebna nota in velik pomen – unikatna promocijska darila za trajne poslovne odnose.

Poslovna in promocijska darila imajo lahko različne oblike – od prefinjenih, prestižnih, inovativnih do tradicionalnih. Lahko gre za majhne pozornosti, ki jih pa lahko oblikujete tako, da nosijo osebno noto. S tem boste vzbudili občutek, da ste se za svoje stranke in poslovne partnerje posebej potrudili. S promocijskimi in poslovnimi darili pokažite svojim strankam in poslovnim partnerjem, da jim pripisujete velik pomen ter jim namenite osebno sporočilo. Na ta način lahko blagovno znamko vašega podjetja vtisnete v spomin vaših strank in poslovnih partnerjev. Izkažite jim svojo hvaležnost in spoštovanje ter izrazite upanje za uspešno nadaljnje sodelovanje s pomočjo unikatnih daril. Ne pozabite, da majhne pozornosti veliko štejejo. Naložba v kakovosten promocijski material je tako majhna naložba v prihodnje uspešno sodelovanje.

Unikatna darila in personalizirani poslovni darili bodo razveselili tako nove kot že obstoječe poslovne partnerje. Izrazila bodo vašo zahvalo tako novim strankam, kot tudi stalnim strankam in poslovnim partnerjem. Primerna so za podjetja z različno velikim promocijskim proračunom. Svojim strankam boste s promocijskim materialom sporočili, da cenite vaše sodelovanje z njimi in si želite, da se totudi uspešno nadaljuje.

Pripomorite k večji prepoznavnosti blagovne znamke s promocijskim materialom

Promocijski material je pomembna sestavina poslovnega protokola in bontona, saj vam omogoča, da negujete in sooblikujete odnose. Darila se izmenjujejo ob praznikih, poslovnih stikih ali ob pomembnih osebnih priložnostih. Izvirna in kakovostna poslovna darila pripomorejo in pozitivno vplivajo na poslovno uspešnost, pripomorejo k večji prepoznavnosti vaše blagovne znamke in krepijo pripadnost zaposlenih, predvsem če je promocijski material premišljeno oblikovan. Če želite izstopati in narediti vtis, so unikatna darila odlična izbira za vas.

Promocijska darila

Presenetite svoje stranke z unikatnimi in ustvarjalnimi idejami.

Vsak poslovni partner in odnos je edinstven, zato je pomembno, da razumemo želje in pričakovanja obdarovancev ter upoštevamo namen obdarovanja. Nekateri bodo zadovoljni s prestižnimi darili, ki izražajo prefinjen okus in poudarjajo sodelovanje ali prijateljstvo. Za druge pa so personalizirana darila še bolj primerna – drobne pozornosti, ki izražajo neprecenljivo hvaležnost na popolnoma osebni ravni. Pri Agaricuvam ponujajo personalizirana darila za različne namene in priložnosti.

Popolnoma personalizirana promocijska darila za vse priložnosti

Predstavljajo vam inovativen koncept promocijskih in poslovnih daril, ki bo zadovoljil naraščajoče povpraševanje po popolnoma personaliziranih kolekcijah daril. Personalizirana darila so primerna za vsakogar, komur želite podariti osebno in edinstveno darilo. Na njihovi spletni strani lahko preverite skrbno izbrano ponudbo izdelkov iz najbolj priljubljenih kategorij poslovnih in promocijskih daril, nato pa z le nekaj koraki ustvarite svoje personalizirano darilo. Ne smemo pa pozabiti niti na najmlajše – za njih so pripravili širok izbor personaliziranih daril za otroke. Tudi otroci cenijo vsako majhno pozornost, ki jim pričara nasmeh na obrazu. Tako lahko med personaliziranimi darili za otroke najdete igrače, personalizirane majice, pripomočke za igro na prostem in še veliko več.

Za vse njihove izdelke vam omogočajo različne možnosti tiska, graviranja ali vezenja izbranega logotipa. Poleg tega lahko vključite tudi misel, osebno posvetilo ali hudomušno sporočilo – personalizirana darila lahko tako popolnoma prilagodite priložnosti in namenu obdarovanja. Vabijo vas, da si ogledate njihovo skrbno izbrano ponudbo izdelkov. Poleg tega pa vam nudijo še en namig za personalizirana darila: dodajte še poseben element, ki bo še bolj izstopal. Morda to pomeni izbiro nenavadne barve ali oblike, dodajanje posebnega dodatka ali uporaba inovativnih materialov. Na ta način boste zagotovo naredili korak dlje in se z vašimi personaliziranimi darili izstopali.

Promocijski tekstil za personalizirano promocijo in poslovna darila

Eno izmed najbolj prepoznanih in klasičnih promocijskih daril je nedvomno promocijska majica s kratkimi rokavi. Skoraj vsakdo ima vsaj en kos tega promocijskega tekstila v svoji omari. Promocijska majica je priljubljeno darilo, saj je praktična in obenem ponuja veliko površino za različne možnosti personalizacije. Vendar se promocijski tekstil že nekaj časa ne omejuje samo na majice. Promocijska oblačila različnih vrst so v zadnjih letih postala vodilni trend na področju poslovnih in promocijskih daril. Promocijski tekstil je kot poslovno darilo primeren za vse letne čase in različne priložnosti. Klasično ne pomeni dolgočasno, saj skrbno izbrano promocijsko oblačilo navduši obdarovanca s kakovostjo, dovršenim oblikovanjem in predvsem s praktičnostjo.